Vrouw op pinbeelden Bussum blijkt niet de verdachte

dinsdag 14 november 2017

Bussum - Op woensdag 1 november lieten wij bij Bureau NH beelden zien van een vrouw die met een gestolen pinpas geprobeerd zou hebben te pinnen. De getoonde vrouw blijkt echter niets te maken te hebben met de zaak en is dan ook geen verdachte.

Op 8 augustus vond aan de Nieuwe Hilversumseweg een insluiping plaats bij een bejaarde vrouw. Er werd een pinpas gestolen, waarna met deze pas werd getracht geld op te nemen bij een pinautomaat aan de Koekoeklaan in Bussum. Bij Bureau NH werden beelden van een vrouw getoond, die de verdachte zou zijn. Echter blijkt deze vrouw helemaal niets met de insluiping te maken te hebben. Door een nog onbekende oorzaak is er een fout gemaakt in de informatieoverdracht en dit betreuren wij zeer. Wij hebben onze welgemeende excuses aangeboden aan de vrouw en hebben de beelden van al onze officiële communicatiekanalen verwijderd. Wij zijn nog steeds bezig met het onderzoek en hopen zo snel mogelijk de beelden van de daadwerkelijke verdachte te kunnen tonen.

Bureau NH

Op woensdag 15 november zal in de uitzending van het regionale opsporingsprogramma Bureau NH op NH Nieuws een rectificatie worden gedaan.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Naarden | 112 alarmeringen Naarden | Goedkoop Tanken in Naarden | Supermarkten in Naarden | Weerbericht Naarden