Getuigen gezocht van steekincident

donderdag 15 juni 2017

Almere - Op woensdagavond 14 juni raakte een man gewond bij een steekincident. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 23.30 uur kwam een melding van een ruzie op het Festivalplein, waarbij iemand gestoken zou zijn met een steekwapen. Agenten gingen er direct heen en troffen een gewonde man aan. Hij was aanspreekbaar, maar kon zich niet herinneren wat er precies was gebeurd. De agenten verleenden het slachtoffer de eerste medische hulp, totdat ambulancebroeders het overnamen en hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

De politie doet onderzoek naar wat er is voorgevallen die avond. Bent u die woensdagavond 14 juni aanwezig geweest op het Festivalplein en heeft u gezien wat er gebeurd is of beschikt u via een andere weg over informatie die kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche in Almere via 0900-8844. Meldt u zich liever anoniem dan kunt u contact zoeken via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Naarden | 112 alarmeringen Naarden | Goedkoop Tanken in Naarden | Supermarkten in Naarden | Weerbericht Naarden